Calella tindrà Defensor de la Ciutadania

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La seva missió vetllar pels drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans, actuant amb independència, objectivitat i justícia.

Actualment s’estan iniciant els tràmits per la creació del Defensor de la Ciutadania de Calella i per aprovar la normativa que reguli el seu funcionament, així com la dotació dels recursos necessaris per poder exercir amb eficàcia les seves funcions.

imageCalella fa un pas més per establir una relació més estreta i propera entre l’administració local i el ciutadà, després que al maig del 2014 ja s’aprovés per Junta de Govern el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Calella i el Síndic de Greuges per tal de facilitar i promoure l’accés dels ciutadans al Síndic i avançar en la millora de la gestió ciutadana.

getThumb.aspL’Ajuntament de Calella assegura que té la voluntat de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania, i seguir treballant per la transparència.

Paral·lelament, amb la voluntat de consensuar al màxim el procés d’aquesta nova implementació, s’ha convidat a tots els portaveus de l’oposició a formar part de l’equip que ha d’acabar definint les funcions i el sistema de treball del Defensor del Ciutadà.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat