L’Ajuntament convoca noves subvencions pel desenvolupament empresarial

L’Ajuntament ha obert una nova convocatòria d’ajuts pel desenvolupament empresarial de la ciutat. En concret es creen tres línies de subvencions, de diverses dotacions, per a impulsar la contractació i fomentar el teixit empresarial local. El primer programa anirà destinat per a la rehabilitació i manteniment dels locals comercials; el segon, per a la transformació empresarial; i el tercer pel foment de l’ocupació local. Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 d’octubre.

La primera línia de subvencions va destinada a millorar, rehabilitar, adequar, ampliar o conversar locals comercials buits o amb activitat que es trobin a Calella. S’hi destinarà un ajut màxim de 500 euros, ampliable a 600 en funció dels requisits. El cost mínim de la reforma ha de ser de 2.000 euros.
La segona línia d’ajuts és pel desenvolupament empresarial. Aquesta subvenció va encaminada a donar impuls a projectes de transformació digital, internalització, sostenibilitat, i millora o disseny d’un producte o servei. L’import màxim de la subvenció és de 700 euros, ampliable a 800. El cost mínim del projecte ha de ser de 1.000 euros.
El darrer programa de subvencions va destinat a fomentar l’ocupació local a empreses calellenques que contractin persones aturades empadronades al municipi, que tinguin entre 16 i 29 anys o més de 45 anys, que estiguin en situació de llarga durada o en risc d’exclusió social. L’import màxim d’aquest ajut és de 1.000 euros. També es pot accedir a la subvenció a través d’una contractació a jornada parcial, amb un import de 500 euros, o bé amb una jornada del 75% amb 750 euros.
La data límit per a presentar les sol·licituds és el 29 d’octubre. Des de l’any 2013 l’Ajuntament ha concedit un total de 95 sol·licituds, el que representen 123.700 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *