L’Ajuntament de Calella convoca un comitè de crisi per prevenir el contagi del coronavirus

El comitè de crisi reunit aquest matí a dependències de la Policia Local
El comitè de crisi reunit aquest matí a dependències de la Policia Local

Aquest matí, s’ha reunit per primera vegada el comitè de crisi que ha creat l’Ajuntament de Calella per fer un seguiment de la crisi del COVID-19 i avaluar la necessitat de prendre noves mesures per evitar el contagi entre la població. El presideix l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i en formen part els tinents d’Alcaldia Marc Buch, Josep Torres i Albert Torrent, a més del regidor Ramón Llamazares; l’Inspector en cap de la Policia Local i una representant de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Tal com ha avançat l’alcaldessa en el missatge institucional que ha ofert aquest migdia, el comitè de crisi serà l’òrgan que s’encarregarà de fer un seguiment al minut de l’evolució de la crisi del coronavirus i el marc del qual què es prendran noves mesures, en cas que sigui necessari.

A Calella, on encara no hi ha cap cas confirmat de contagi, des d’aquesta passada matinada ha entrat en vigor la prohibició d’obertura de bars i restaurants, establiments de joc, teatres i cinemes. Efectius de la Policia Local han informat de la decisió als propietaris dels establiments a qui no havia arribat la informació i que, aquest matí, han aixecat la persiana.

Les restriccions no afecten a les botigues d’alimentació i a les farmàcies, i tampoc, pel moment, als comerços de proximitat. Les autoritats sanitàries han emès indicacions que, per prevenir-se del contagi, els clients han de guardar una distància mínima d’1,5 metres dins dels establiments.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat