Noves mesures per prevenir el contagi del coronavirus

ajuntament web

L’Ajuntament de Calella amplia les restriccions per prevenir el contagi del coronavirus, que han entrat en vigor avui divendres, 13 de març, a partir de la publicació d’un ban d’alcaldia en què s’enumeren les noves mesures decretades a nivell municipal.

Se suspèn l’atenció presencial a tots els serveis municipals a excepció de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament Vell) i Serveis Socials (Fàbrica Llobet-Guri). En la resta de casos, la ciutadania que necessiti ser atesa s’haurà de posar en contacte amb els recursos corresponents per mitjà de:

? Correu electrònic a calella@calella.cat

☎o bé trucant als números de telèfon 937663030 (OAC) i 937661552.

Les restriccions no afectaran al normal funcionament de la Policia Local, els serveis de guàrdia de manteniment municipal, i de Ràdio Calella TV per garantir la millor cobertura de la situació de crisi.

En el cas de Serveis Socials, i seguint les indicacions del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, es reforça el servei de teleassistència i d’ajut a domicili per a la gent gran més vulnerable, i el proveïment extraordinari de carros d’aliments.

Les mesures tindran una vigència de 15 dies, ampliables en funció de l’evolució de la situació o en cas que ho recomanin els governs de la Generalitat de Catalunya o de l’Estat.

Ban mesures coronavirus.pdf_page-0001Ban mesures coronavirus.pdf_page-0002

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat