L’Ajuntament de Calella inicia el procés per contractar nou persones gràcies als Plans Ocupacionals

Imatge d'arxiu

Són contractes de diferent durada, d’entre sis i nou mesos, que es finançaran gràcies al programa complementari de foment de l’Ocupació Local. El subvenciona la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Calella ha publicat aquest dilluns les bases que regiran el procés de selecció de la primera de les tres convocatòries previstes entre el 2017 i el 2018.

Els aspirants hauran de presentar una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i el termini de 15 dies hàbils finalitza el 31 de maig. El programa es dirigeix exclusivament a treballadors en situació d’atur, incrits al Servei d’Ocupació.

L’Ajuntament de Calella oferta la següent relació de llocs de treball:

Un dinamitzador comunitari, amb un contracte de jornada completa d’11 mesos de durada, a començar l’1 de juliol. La seva funció serà donar suport tècnic al projecte del Banc del Temps i a l’Àrea de Gestió Patrimonial.

Un auxiliar administratiu a jornada completa, amb un contracte de sis mesos, entre els mesos de juliol i desembre. Donarà suport a l’Àrea de Turisme, a les dependències de l’Oficina de Turisme i al Punt d’Informació.

Una plaça de tècnic mig de comunicació per desplegar el projecte Calella Smart Tourism Destination. És un contracte a temps parcial, de nou mesos de durada, entre els mesos d’agost del 2017 i maig del 2018.

Un auxiliar d’agent cívic, amb una contractació a temps partcial entre els mesos de juliol i desembre d’aquest 2017.

Un oficial de segona d’obres per donar suport a la Brigada de Serveis Públics. S’ofereix aquesta plaça, a temps parcial, amb un contracte de sis mesos entre juny i novembre.

Dues places d’oficial de segona de jardineria que treballaran en la neteja, manteniment i conservació dels espais públics de Calella. Se’ls contractarà a temps parcial, amb una durada de sis mesos entre juny i novembre.

Un tècnic d’habitatge a temps parcial, amb un contracte de sis mesos entre juliol i desembre.

Un assessor jurídic per donar suport a l’Àrea de Secretaria i a l’Àrea de Territori i estratègic. És un contracte a temps parcial per un periode de vuit mesos, a comptar des de setembre del 2017.

 

La primera tinent d’Alcaldia, Núria Parella, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, que la tria dels llocs a cobrir s’ha fet en funció de les necessitats de l’administració local. “Potser ara, de cara al bon temps, necessitem més suport per a la brigada parcs i jardins i per això surt la convocatòria en aquest sentit, però potser més endavant el dirigirem més a l’àmbit social”, ha comentat Parella, qui recorda les restriccions que té l’administració pública per contractar personal “Hi ha el decret que ens prohibeix contractar personal i aquests plans ocupacionals ens permet tirar endavant projectes de planificació per a la ciutat”, ha dit la tinent d’Alcaldia.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica s’informarà de la convocatòria de Plans Ocupacions als usuaris del Servei Local d’Ocupació. “Si veiem entre els usuaris perfils que s’adiuen a les feines que s’ofereixen, els tècnics els informaran per animar-los a presentar-se a la convocatòria”, ha explicat.

El termini per presentar candidatura finalitza el 31 de maig en aquesta primera convocatòria del programa biannual pel Foment de l’Ocupació

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. hola buena tarde yo estoy buscando trabajo de limpieza gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *