L’Ajuntament de Calella planteja crear un Consell Municipal Interreligiós

CANDINI_TAULA_RODONA

L’alcaldessa de Calella ha anunciat la proposta de creació d’un òrgan de participació municipal participat per les diferents religions que conviuen a la ciutat. Ho va dir en el decurs de la taula rodona organitzada per la Parròquia de Calella i que Ràdio Calella TV va retransmetre en directe.

Un consell que, segons va destacar Montserrat Candini, ajudarà a fer visible la diversitat religiosa que hi ha a Calella i alhora crear un clima de convivència o coneixença mútua.

“Des de l’ajuntament volem crear el consell interreligiós dels nou cultes diferents que hi ha a Calella: catòlics, evangelistes, testimonis de Jehovà, ortodoxes, budistes, musulmans, sikhs, indús… Podrem fer un treball de cohesió social, de coneixença i transmissió de valors que ajudin a fer musculatura de ciutat”, va exposar Candini.

Candini va explicar que aquesta és una proposta ja parlada amb el responsable de la Parròquia de Calella, Mossèn Cinto Busquet, organitzador i participant a la taula rodona que es va celebrar a la Sala Mozart, i que va aplegar a més de representants polítics, també a membres d’altres confessions religioses que hi ha a la ciutat i a la comarca.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat