L’Ajuntament de Calella substitueix el clavegueram del carrer Bruguera pel seu mal estat

obres carrer bruguera2

L’Ajuntament de Calella està substituint el tram de clavegueram entre el carrer Miquel Cuní i el carrer del Raval, després de les queixes dels veïns, que al·legaven que estava en molt mal estat. El consistori, després de revisar-ho, va decidir començar les obres per evitar problemes greus a la llarga.

Després de les obres al carrer Bruguera, es va deixar el mateix sistema de clavegueram antic, entre el carrer Miquel Cuní i el del Raval. Aquest fet, suposa que s’ensorri i que, per tant, no funcioni. Els veïns de la zona, es queixaven de la situació, i després de revisar-lo, l’Ajuntament de Calella va decidir substituir-lo. El regidor de serveis de la ciutat, Albert Torrent, ho confirma.

Aquestes obres corresponen a la substitució d’un tram, entre Miquel Cuní i el carrer del Raval. El clavegueram s’ha substituït perquè es va fer l’obra al carrer Bruguera en superfície, però es va deixar el mateix sistema de clavegueram que era l’antic, llavors s’ensorra i s’ha de substituir perquè no funciona.

A causa de les obres s’ha hagut de tallar la circulació i alguns veïns de la zona no han pogut estacionar el seu vehicle a un dels pàrquings. El regidor reconeix que aquests tipus de feina poden generar molèsties, però assegura que sempre es treballa per millorar la ciutat.

Ha generat molèsties perquè hi ha un pàrquing que té bastants abonats, però és una obra d’interès públic, el primer és arreglar el clavegueram a la gent que hi viu i hem anat tot el de pressa que es pugui anar. Si hem d’arreglar un carrer, hem de tallar la circulació, és impossible que convisquin les dues coses. Sempre mirem d’avisar i fer-ho el millor que puguem, però sempre s’acaba molestant algú.

L’obra, segons informa Torrent, havia de durar dues setmanes. No obstant això, s’espera que, si tot va bé, el divendres es puguin finalitzar. De fet, ja s’ha posat formigó a un tram perquè la gent pugui circular. La intenció de l’Ajuntament és que durant el pont estigui solucionat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *