L’Ajuntament de Calella treballa per celebrar el primer ple telemàtic de la seva història

El ple començarà a les 17.30 h i es podrà seguir per Ràdio Calella TV.

L’activitat plenària es reprendrà el mes vinent amb una sessió ordinària que es convocarà pel dijous 7 de maig, tal com ha pogut confirmar Ràdio Calella TV. L’Ajuntament de Calella va celebrar-ne l’última a finals de febrer –també de caràcter ordinari–, però la crisi del coronavirus i l’excepcionalitat de la situació va alterar el calendari de sessions previst. El corresponent a l’abril es trasllada i, a més, es farà de forma telemàtica. D’aquesta manera, els membres del Govern i de l’oposició podran seguir el confinament per evitar el contagi de la Covid-19.

El portaveu de l’executiu local, Josep Torres, ha explicat que s’està treballant perquè els regidors, la secretària i l’interventor de l’Ajuntament de Calella, puguin connectar-se a distància i garantir el normal funcionament de la sessió. Diu que l’experiència de les reunions que ha mantingut el Govern i les trobades de la Junta de Portaveus ha estat positiva.

Tant el Govern com la Junta de Portaveus portem un mes celebrant reunions telemàtiques, i ha estat funcionant bé. I pensem que desconfinar-nos per un ple seria una mica estrany i per això estem treballant perquè sigui telemàtic.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Torres ha dit que s’està avaluant quina és la dinàmica que se seguirà i, per tant, com queda l’apartat final de tota sessió ordinària que està reservada a la participació de la ciutadania.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *