L’Ajuntament engega una campanya per actualitzar els cens de gossos i gats

  • gossos
  • gossos

L’Ajuntament vol regularitzar el cens municipal d’animals domèstics i anima a tots els propietaris a censar les seves mascotes, per seguir la normativa i per assegurar el benestar dels animals.

L’objectiu és disminuir l’abandonament d’animals i amb les dades actualitzades es podran oferir més i millors serveis per als propietaris, ja que s’estalviaran temps i molèsties en cas de pèrdua de l’animal.

Durant el mes d’abril s’instal·laran punts d’informació en diversos llocs de la ciutat on s’hi podran censar els animals. Es tracta d’una inscripció obligatòria, gratuïta i exempta de taxes. A part del cens, s’ha de portar l’animal a un veterinari perquè li introdueixi un microxip.

El dijous 7 d’abril el punt d’informació estarà situat al Parc Dalmau; el dimarts 12, a la plaça del Maresme; el dijous 14, a la plaça dels Eucaliptus; el dimarts 19, al passeig Manuel Puigvert, i el dijous 21, al pont de fusta del passeig de Garbí. A tots aquests llocs el punt d’informació estarà operatiu de 10 a 12 del migdia i de 4 a 6 de la tarda. El diumenge 24 d’abril serà l’últim dia de la campanya i el punt d’informació estarà situat a la plaça de l’Església de les deu fins a dos quarts de dues del migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *