La platja de gossos comença a prendre forma

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’adequació i condicionament del tram de la Platja Gran on s’hi obrirà l’espai de lleure per a les mascotes. L’espai de 2.800 metres quadrats s’està delimitant amb un tancat de fusta desmuntable a tocar del camí de sorra, que no arriba al bot de l’aigua per no bloquejar el pas dels usuaris. Comptarà amb serveis adients per a propietaris i gossos, com ara dutxes, i una senyalització que inclourà les normes d’ús. Per tot plegat s’hi destinaran 20.000 euros d’inversió.

Un cop rebut el permís de Costes, el passat 25 de juliol, l’Ajuntament de Calella ha activat la posada en funcionament de la primera platja de gossos del municipi al tram central del litoral, entre els carrers Sant Isidre i Escoles Pies.

Des del consistori recorden que ha de ser un espai de gaudi i lleure per a les mascotes i els seus propietaris, però també de tinença responsable i de convivència amb la resta d’usuaris del litoral. Per això, s’ha treballat en una senyalització que incorporarà les normes d’ús de l’espai, que es té previst col·locar en els pròxims dies perquè estigui a punt per a la inauguració, encara sense data confirmada. Acumula unes setmanes de retard respecte les previsions inicials, que el consistori recalca es deu únicament al fet que no s’ha començat a treballar fins que s’ha rebut l’aurotizació per part de l’administració competenent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *