Calella enceta un curs per formar joves voluntaris de salut

Es tracta d’incentivar els joves a ser agents de salut amb l’objectiu de crear un grup de treball juvenil en relació a la prevenció i la promoció de la salut. El curs acabarà al setembre i s’han cobert un 80% de les places disponibles.

El curs va començar el passat 30 de març i acabarà al setembre. Té la voluntat de formar voluntaris en temes relacionats amb la salut perquè posteriorment puguin dissenyar i implementar campanyes per intervenir en el seu entorn.

El curs tindrà dues parts. En primer lloc s’imparteixen 30 hores de teòrica. La part pràctica ocuparà unes 20 hores i es tractaran aspectes com el disseny i l’acompanyament a activitats de salut com a dinamitzadors. Les classes es fan tots els dimecres a la tarda al Centre d’Acció Jove de la Fàbrica Llobet-Guri. Les sessions pràctiques de dissenyar tallers i preparar material es faran també a aquest espai, però també se’n faran al lloc on es porti a terme l’actuació de prevenció, per exemple, els joves acompanyaran les educadores a les activitats a l’hora del pati que es fan als instituts i participaran en les actuacions que es desenvolupin a nivell comunitari com la Setmana de la Salut i a la parada de prevenció a les Barrakes de la festa major.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *