El Consell Comarcal apel·la al diàleg per resoldre el conflicte entre Israel i Hamàs

Declaració institucional del Consell Comarcal del Maresme sobre el conflicte al Pròxim Orient, on ja han mort més de 6.500 persones des que Israel va declarar la guerra contra el grup islamista Hamas. L’ens comarcal ha condemnat la violència que puguin exercir qualsevol de les parts, especialment aquella que afecta la població civil. Les emplaça a asseure’s en una taula de diàleg que condueixi a una solució al conflicte i que s’hi instauri la pau al territori de forma duradora.

Els vuit grups polítics que tenen representació al Consell Comarcal del Maresme (Junts, ERC, PSC, PP, ECG, CUP, APL i VOX) han consensuat la declaració institucional sobre el conflicte bèl·lic entre Israel i l’organització islàmica Hamas en què es fa una crida al diàleg per acabar amb l’escalada de violència i morts que s’està registrant a la Franja de Gaza des del passat 7 d’octubre.

Demana a les parts que s’asseguin a la taula i acordin la manera en què es restableixi la pau i sigui de forma duradora. Així mateix, que es permeti l’entrada d’ajuda humanitària i que les institucions internacionals exerceixin un paper d’intermediació.

A continuació podeu llegir integrament el text de la Declaració institucional del CCM en relació a la guerra al Pròxim Orient.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *