L’Ajuntament inicia els tràmits per a una nova campanya d’asfaltats: a quins llocs s’actuarà?

Com cada any, el consistori durà a terme la campanya d’asfaltats per millorar el ferm en aquells punts de la via pública on es constata una degradació del paviment. Ara ja es coneix en quins s’intervindrà. La Junta de Govern Local de principis de juliol va aprovar-ne inicialment el projecte i definir-ne la inversió, que està pressupostada en gairebé 232.000 euros. Un cop completada la tramitació, es treurà a licitació i s’adjudicaran els treballs, que tindran un termini d’execució de 3 setmanes.

Els llocs incorporats a la campanya d’asfaltats 2023 són els següents:

Aparcament de Renfe, inclos el passeig al cementiri. En aquest espai es faran tres intervencions: la demolició i reposició del ferm afectat per les arrels de l’arbrat adjacent al carrer; la reparació de la capa de rodadura; i el reasfaltat de la resta.
Carrer Lloret (d’accés a la urbanització de Can Carreras).
Carrer Doctor Vivas.
Carrer Sant Antoni.

Abans de l’asfaltat, en totes les actuacions, es reposaran les vorades i es retiraran i recol·locaran tots els elements de mobiliari urbà.

El pressupost d’execució per contracte, inclòs el material, és de 231.978,30 euros. Així es va aprovar en la sessió de la Junta de Govern Local del passat 19 de juliol. En l’acta s’indica que, un cop s’hagi adjudicat el projecte, el termini de finalització dels treballs serà de 3 setmanes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *