Els comerços de Calella et regalen 1.000 euros

UN-MAR-DE-PREMIS

Un any més l’Associació de Comerciants realitza la campanya pròxima a les dates de la Fira i Festa Major de Calella en què ofereix 1000 € en premis. Es pot participar en “Un mar de premis” fins al 19 de setembre. El sorteig serà el 21 de setembre i l’entrega de premis el 22 de setembre.

La campanya que realitza l’Associació de Comerciants i que coincideix amb les dates de la Fira i Festa Major, normalment té una temàtica relacionada amb el tema d’aquesta. Enguany el lema és “Un mar de premis” referint-se al mar Mediterrani que compartim amb l’Alguer. El president de l’Associació de comerciants de Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, ens explica el funcionament de la campanya.

El client ha d’anar a les botigues associades que s’hagin adherit en aquesta campanya. Se’ls hi donarà una butlleta que l’han d’omplir. El dissabte 21 es farà el sorteig i diumenge 22 hauran de venir a l’estand de l’Associació de Comerciants a la Fira i allà la fortuna somriurà a qui pugui treure la butlleta amb el premi amb més quantia.

A la campanya hi ha fins a 1000 € en premis: un premi de 300 €, dos de 200 € i tres de 100 € per gastar a les botigues de Calella participants. La promoció durarà fins al 19 de setembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *