L’Ajuntament millora el ferm de l’aparcament del Far amb la runa tractada provinent de l’enderroc de la fàbrica Llobet-Guri

Operaris treballant en la compactació de la runa, el novembre del 2016
Operaris treballant en la compactació de la runa, el novembre del 2016

Els operaris de l’empresa que fa l’enderroc de la nau central de la fàbrica Llobet-Guri traslladen aquests dies part de la runa a la zona de l’aparcament del Far. Un cop triturada i compactada, la grava resultant s’estendrà per tot l’aparcament, que és d’uns 1400 metres quadrats.

Segons ha explicat el tinent d’alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà, els operaris fan una selecció prèvia de la runa deixant només els totxos i maons. Allà, a l’esplanada de l’aparcament del Far, amb una màquina trituradora s’esmicolarà i es compactarà per després fer una estesa per tot l’aparcament. D’aquesta manera s’aconsegueix un terra més sòlid: “S’ha traslladat la runa a la zona de l’esplanada del Far. Allà amb una màquina trituradora s’esmicolarà i es compactarà per després fer una estesa de la grava. Així s’aconsegueix un ferm més sòlid”. 

Jordi Sitjà ha explicat que aquesta actuació no té cap cost per a l’Ajuntament de Calella i per a l’empresa d’enderroc també és beneficiós ja que s’estalvia el transport fins a l’abocador.

La superfície de l’aparcament del Far és de 1400 metres quadrats aproximats. La previsió és que estigui enllestida en 15 dies. Tal i com recordava Sitjà, l’Ajuntament ja ha fet servir grava reciclada per a la zona de l’aparcament de la piscina municipal i per a l’aparcament de la Gavina.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat