Organitzen un sopar d’antics alumnes de Calella a benefici de la Marató de TV3

Imatge d'arxiu

Entre els actes que se celebren a Calella per recollir fons per a la Marató de TV3, aquest 2016 s’hi afegirà un sopar d’antics alumnes de tots els centre educatius de la ciutat. Des de la promoció del 1976 fins a la que es va tancar el juny passat. Els organitzadors han començat a fer-ne difusió per Internet esperant que es vagin confirmant assistències ja que l’aforament serà limitat.

Miquel González és un dels promotors d’aquest sopar solidari, que tindrà lloc el dissabte 3 de desembre a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. La convocatòria s’adreça a exalumnes de l’Institut Bisbe Sivilla, l’antic Fòrum i les escoles Salicrú, Minerva, l’Escola Pia i Lestonnac, i l’Escola Freta. “Amb els companys de la mateixa quinta, que ara complim 40 anys, vam començar a moure-ho pensant només amb els exalumnes de l’institut. Després ho hem acabat fent extensiu als altres centres i fer-ho a benefici de la Marató de TV3 perquè era en dates pròximes”, ha explicat.

El sopar solidari reunirà exalumnes de 40 promocions escolars de Calella, des del 1976, i tenint en compte que l’aforament de la sala és limitat, es demana que es vagin confirmant assistències. En primera instància a l’esdeveniment que s’ha creat a la xarxa social Facebook, que permetrà així concretar el preu del sopar. Es calcula que rondarà els 20 euros.

Durant la Festa dels 40 es farà sonar el rànquing de les 40 cançons més votades pels assistents.

Hi haurà actuacions i altres sorpreses per amenitzar la festa, en la que s’espera reunir unes 400 persones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.