L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts per a l’emancipació juvenil

emancipació juvenil

Ja es poden sol·licitar els ajuts per a l’emancipació juvenil que concedeix l’Ajuntament de Calella per a persones empadronades d’entre 18 i 35 anys. La convocatòria està dotada amb 6.000 euros, a càrrec del pressupost municipal del 2021. El tràmit s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia, i no té cap cost.

Segons les bases reguladores, les persones que poden ser beneficiàries dels ajuts per a l’emancipació juvenil han de tenir entre 18 i 35 anys i estar empadronades a Calella. Com a mínim, 5 dels últims 10 anys. I no tenir cap pis en propietat, exceptuant les que estan en procés judicial o de separació.

Per sol·licitar-les, s’ha de ser el titular d’un contracte de lloguer a Calella amb una renda d’entre 150 i 650 euros mensuals. La petició s’ha de formular fins el 31 d’octubre del 2021 presentant la següent documentació:

-Còpia del DNI o NIE de la persona sol·licitant i de tots els membres que formen la unitat de convivència majors d’edat
-Còpia del contracte de lloguer de l’habitatge
-Còpia de la inscripció del contracte de lloguer a l’INCASOL.

L’Ajuntament de Calella concedirà una subvenció d’un mínim de 300 euros a un màxim de 500 euros per contracte de lloguer. L’import variarà en funció del nombre de sol·licituds.

El pagament de la prestació es farà per mitjà del número de compte que s’hagi indicat i s‘abonarà directament a la persona beneficiària, abans del 31 de desembre del 2021.

Podeu consultar al detall les bases reguladores de la convocatòria clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat