L’Ajuntament obrirà les seves portes el dia 6 per presentar una nova APP ciutadana

L’equip de Govern de Calella ha escollit el proper dimarts 6 per fer la presentació pública d’una nova APP ciutadana. El lloc de la presentació serà la sala de plens de l’Ajuntament. D’aquesta manera, el consistori obrirà les seves portes durant el dia festiu de la Constitució.

La nova aplicació es diu Calella a Punt i servirà per comunicar a l’Ajuntament incidències que hi hagi a la via pública com ara desperfectes, brutícia o incidències en la mobilitat. L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha explicat que han decidit obrir les portes de l’Ajuntament per presentar una eina ciutadana que serà d’utilitat per a tot el conjunt de la població: “El que presentarem és una nova APP que es diu Calella a punt que servirà per enviar incidències a l’Ajuntament de Calella a través del mòbil. Quan l’usuari detecti desperfectes, brutícia o alguna incidència de mobilitat, podrà fer la foto i la localització i enviar-ho a l’Ajuntament”. 

D’aquesta manera, l’Ajuntament obrirà les seves portes el proper dimarts, dia festiu, tot i que només seran els càrrecs electes els qui estiguin.

Davant la crida feta per l’Associació de Municipis Independentistes en què demana als càrrecs electes que treballin el dia 6, dia de la Constitució, Montserrat Candini ha volgut destacar que els alcaldes i regidors de tot Catalunya sempre treballen els dies festius, diu que gairebé el 95 per cent dels dies festius ja que és quan hi ha més actes programats. Preguntada per si es farà a Calella la lectura del manifest que l’AMI ha enviat a tots els ajuntaments i en què es defineix la Constitució com una «presó per la democràcia», Candini no ha volgut fer cap concreció tot i que es podria fer alguna referència durant la presentació de la nova APP.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *