Presentació del llibre “Pan de limón con semillas de amapola”

La biblioteca Can Salvador de la Plaça acull avui la presentació del llibre «Pan de limón con semillas de amapola» de Cristina Campos. Un llibre editat per Planeta i que ja va per la setena edició.

Cristina Campos ens explica la història de dues germanes, l’Anna i la Marina, que es retroben després de 14 anys. Els fets estan ambientats en una petita població de l’interior de Mallorca l’hivern del 2010. Les vides d’aquestes germanes canvien després d’acceptar l’herència d’una misteriosa dona. En declaracions a Ràdio Calella Televisió, Cristina Campos ha dit que aquesta és una història d’amistat femenina.

La història es recrea a la població mallorquina de Valldemosa on estiueja l’autora. Un dels escenaris de la novel·la és un forn de pa, d’aquí el títol.

Cristina Campos reconeix que és difícil atreure gent a les presentacions de llibres tot i que en el seu cas, tal i com reconeix, serà una presentació breu ja que dura aproximadament mitja hora i a més hi ha elements audiovisuals ja que la novel·la ha estat seleccionada durant el Festival de Berlín per dur-la a la gran pantalla.

Aquesta és la primera novel·la d’aquesta barcelonina que es dedica al càsting cinematogràfic i a escriure guions per a la televisió.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Cristina Campos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *