“Tu último día en la tierra”, de Marc Martínez Jordán, es projecta diumenge al Festival de Sitges

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya projectarà aquest diumenge 6 d’octubre “Tu último día en la tierra”, del calellenc Marc Martínez Jordán. El nou treball del jove director ha entrat a la secció Brigadoon del certamen català, dedicat al gènere fantàstic, de ciència-ficció i terror. Opta al Premi Brigadoon Paul Naschy al millor curt de gènere fantàstic.

Marc Martínez aborda una temàtica clàssica del gènere de ciència ficció amb aquest curt, estrenat el 2019 i que ja ha girat per mig món, sumant premis a certamens cinematogràfics nacionals i internacionals, recollint reconeixements als Estats Units, Brasil, Corea i el Japó.

Amb un pressupost de només 500 euros, Tu último dia en la tierra resulta un projecte de sorprenent factura audiovisual que va definint el segell del cineasta calellenc.

S’hi parla dels viatges al passat però no per modificar el passat sinó per fer turisme. Si vols saber què passa a la primera Guerra Mundial ho pots viure en primera persona. El protagonista viatja al passat per viure els seus últims dies de vida però en comptes de mirar i no tocar intenta canviar els esdeveniments i, a partir d’aquí es desencadena la trama.

Martínez firma el guió d’aquest curt, que ha dirigit i muntat, i que compta amb la producció de l’actor Àlex Maruny.

El film es projectarà a Sitges dins de la secció Brigadoon i opta al Premi Brigadoon Paul Naschy al millor curt de gènere fantàstic.

Consulteu la programació del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *