L’alcalde Buch anuncia que s’instal·laran 21 càmeres de videovigilància a Calella

Marc Buch ha aprofitat l’entrevista realitzada al programa La Ciutat per anunciar la licitació per instal·lar 21 càmeres de seguretat, no només de control de matrícula sinó també de videovigilància. Cobriran 23 punts de la ciutat amb l’objectiu que les actuacions de seguretat per part de la Policia Local siguin més efectives i eficients. La mesura tindrà un cost de 125.000 euros.

Marc Buch ha aprofitat l’entrevista d’aquest dimarts a Ràdio Calella TV per anunciar la futura instal·lació de 21 càmeres de videovigilància que cobriran 23 punts de Calella. Buch ha afirmat que  la seguretat continua sent una de les prioritats del Govern Municipal, pendent de conèixer si delegarà o no les competències en la matèria després de la renúncia de Josep Torres, que en té la cartera.

Les càmeres, que seran de videovigilància i algunes també de control de matrícules, vindran a reforçar la seguretat a Calella. L’alcalde ha comentat que tindran un efecte disuassori en l’estratègia de lluita contra la delinqüència.

Instal·lar aquestes càmeres de videovigilància a 23 punts de Calella, evidentment, farà que la seguretat millori i que siguin molt més efectives les actuacions de la Policia Local, a més d’incrementar la sensació de seguretat entre la ciutadania.

Segons ha indicat l’alcalde, un cop es faci la licitació del projecte, es calcula que les càmeres podran estar operatives en un termini de sis mesos. Vuit dels dispositius substituiran les primeres càmeres de control que es van instal·lar a Calella. La resta, 13 en total, seran completament noves. Buch ha aprofitat l’oportunitat per agrair la tasca del tinent d’Alcaldia de Seguretat, Josep Torres, qui ha estat liderant el projecte que ara es materialitza.

Això va ser un projecte que el regidor Torres va encapçalar i va liderar. La seguretat ha estat una prioritat d’aquest Govern i des d’aquí aprofito per donar-li les gràcies per haver-ho deixat tot lligat.

A més de la renovació de les 8 càmeres de control de trànsit antigues, es reforçaran dos punts de control amb lectors de matrícules. L’Ajuntament hi preveu invertir uns 125.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *