Les quatre propostes teatrals del Cicle Cultural per acabar l’any

Aquest mes de novembre arrencarà la programació del Cicle Cultural, que s’avança al nou any amb quatre propostes teatrals diverses, de qualitat i pensades per a tots els públics. Les funcions es faran al teatre de la Sala Mozart, que disposa de 400 localitats. Les entrades es poden comprar anticipadament al portal entrapolis.com a preus que van dels 6 als 15 euros.

La programació del Cicle Cultural per acabar l’any arrenca amb L’Odissea del riure perdut, un espectacle de teatre familiar de la Cia Teatre Mòbil, sobre les aventures i peripècies d’un rei i un bufó que emprenen un viatge junts per buscar el riure. És una obra en català, pensada per a nens i nenes a partir de 3 anys i les seves famílies, que es podrà veure el diumenge 6 de novembre (18h). El preu de l’entrada és de 6 euros.

ODISSEA 20221026

 

La segona proposta és Una teràpia integral, una comèdia amb Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Andrea Ros sobre les relacions que s’estableixen entre els personatges que encarnen i que s’han apuntat a un curs per fer pa amb el famós forner Toni Roca. L’obra es representarà el dissabte 12 de novembre (20.30h) i l’entrada costa 15 euros.

TERÀPIA INTEGRAL

 

El següent cap de setmana, aterrarà a la Sala Mozart el popular Joan Pera amb Master xof. Obra feta a mida per a l’actor mataronó que dona vida a un cuiner que, davant la seva imminent jubilació, decideix preparar un menú degustació per demostrar que encara està en forma. Riures assegurats en aquesta comèdia que es podrà veure el dissabte 19 de novembre (20.30h), amb entrades al preu de 12 euros.

MASTER XOF 20221026

 

I per tancar el mes, i aquesta programació avançada al nou cicle, la gran Emma Vilarassau amb L’Oreneta, que ha ampliat la gira per la gran acceptació que ha tingut aquesta obra escrita per Guillem Clua i dirigida per Josep Maria Mestres, guanyadora dels premis al Millor Espectacle Teatral i Millor Autoria Original als premis Teatre Barcelona 2022. Amb Dafnis Balduz representen la història d’una professora de cant que rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. Ben aviat descobreixen que la cançó triada, L’oreneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior. La cita és per al dissabte 17 de desembre (20.30h). Les entrades també a la venda al preu de 15 euros.

L'ORENETA 20221026

Es poden comprar anticipadament al portal entrapolis.com i a taquilla de la Sala Mozart, les tardes dels dimecres 2, 9 i 16 de novembre i 14 desembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.