L’alcalde demana gaudir amb responsabilitat de la revetlla de Sant Joan

Poques hores abans de la primera revetlla Sant Joan de plena normalitat, l’alcalde de Calella ha apel·lat a la prudència a tots els calellencs i calellenques per evitar ensurts durant la nit més curt de l’any. A través d’un missatge institucional, Marc Buch demana sentit comú i responsabilitat a l’hora de fer servir pirotècnia en una revetlla que vindrà marcada per l’extrema sequera dels boscos de l’entorn i les altes temperatures de la setmana passada.

Buch ha assenyalat que les altes temperatures sumades a la sequera prolongada a la qual s’enfronta el territori des de fa temps, suposen un perill extrem d’incendis. Fet que fa imprescindible que la ciutadania sigui més prudent que mai. L’alcalde exposa que aquesta situació pot veure’s agreujada durant la revetlla de Sant Joan si els ciutadans no actuen amb precaució. És per això que demana gaudir de la jornada amb molta consciència.


No obstant fer l’avís, Buch al final de l’enregistrament també aprofita per desitjar a tots els calellencs i calellenques una molt bona revetlla de Sant Joan després de dos anys amb restriccions per la covid.

L’alcalde també ha signat un BAN detallant les mesures restrictives per aquest Sant Joan de cara a evitar qualsevol incendi. Es prohibeixen les fogueres de particular i es tancarà el Parc Dalmau i la platja de les Roques. La zona del parc, així com els accessos a la zona de la platja, romandran tancats des de les 21 h del dia 23 de juny a les 8 h del dia 24 de juny. També es recorda la prohibició de llençar pirotècnia a menys de 500 metres de qualsevol zona forestal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *