Arriba la 14a Marxa Nocturna amb nou recorregut

EDITATS_CALELLA MARXA_22062022

A les nou de la nit de dissabte es donarà el tret de sortida a la catorzena edició de la Marxa Nocturna que organitza Calella Marxa. Enguany amb una novetat important com és el canvi de recorregut que els organitzadors mantenen en secret fins al mateix dia de l’activitat esportiva. Per la catorzena edició, també han recuperat l’actuació musical i el rom cremat, a càrrec dels Faroners de Calella que amenitzaran el final de la marxa amb un repertori de cançons de taverna i d’havaneres.

La Marxa Nocturna és una caminada de 13 quilòmetres de distància, amb sortida i arribada al monument a la Sardana del Passeig Manuel Puigvert. Mercè Montserrat, de Calella Marxa, ha avançat que hi haurà modificacions importants en el recorregut que mantenen en l’incògnit fins dissabte.

Explicaré només uns detallets perquè l’emoció és fer-la. Sortirem com és habitual del Monument de la Sardana, anirem cap a la zona turística, pujarem per un tros de la riera i pujarem per la Font d’en Decai, una de les novetats. A partir d’aquí ja veureu el recorregut. Tornarem també pel camí usual, per sobre el pont que travessa la carretera i fins al Monument de la Sardana.

Al llarg del camí, hi haurà punts d’avituallament i es donarà un entrepà i beguda als participants al final de la marxa on a més es podrà gaudir d’una actuació musical a càrrec del grup Els Faroners de Calella.

Després a les 23 h recuperem el que havíem fet anys anteriors que són les havaneres i el rom cremat. També disposarem de servei de bar a preus populars.

Les inscripcions per a la catorzena nocturna es poden fer en línia al portal Runèdia fins al dia 24 a les 00 h. També el dia de la marxa al mateix passeig mitja hora abans de donar el tret de sortida o aquesta tarda al local de l’entitat de 18 a 20 h (Costa i Fornaguera, 34). El preu d’inscripció són 10 euros i inclou l’entrepà, avituallament i un obsequi per a tots els participants. Des de Calella Marxa recomanen dur il·luminació frontal o una llanterna de mà, i en darrera instància es podrà utilitzar el mòbil per il·luminar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *