L’alcaldessa Candini participarà al Fòrum Mundial de Ciutats Turístiques, a la Xina

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Montserrat Candini farà d’ambaixadora de Calella al congrés internacional que reuneix alcaldes i alcaldesses de ciutats d’arreu del món, que organitzen el Ministeri de Turisme de Xina, l’Organització Mundial del Turisme i el Govern de la Província de Hehan. Viatja amb la intenció de convèncer de les oportunitats i atractius que poden trobar a Calella una comunitat que, assegura Candini, cada vegada s’interessa més per les destinacions de l’Arc Mediterrani.

Calella ha estat una de les tres ciutats catalanes escollides per participar al Fòrum Mundial sobre turisme que se celebrarà des de dimarts i fins dijous a la Xina.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV que el viatge respon a l’estratègia local d’internacionalització i captar nous mercats.

“La Xina és tot un món i ens donarem per satisfets si som capaços de convèncer una mil·lèsima part de la població que hi ha un territori que és Catalunya, i dins d’aquest Calella, que ofereix unes molt bones oportunitats geogràfiques, culturals, esportives o gastronòmiques”, ha assenyalat Candini.

Candini ha apuntat que s’estan rebent informacions sobre l’interès creixent dels xinesos amb les destinacions de l’Arc Mediterrani.

Segons dades facilitades per l’Ajuntament de Calella, des del 2004 el nombre de visites al conjunt de Catalunya ha incrementat significativament. La seva despesa mitjana en viatge ronda els 2.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat