El Consell Comarcal, juntament amb els Ajuntaments, impulsen el Mapa de Joves Artistes

Els Ajuntaments del Maresme, conjuntament amb el Consell Comarcal, impulsen el Mapa de Joves Artistes de la comarca. Des del Consell Comarcal han ampliat l’oferta del Maresme en mapes, amb la incorporació al Buscador Jove, del Mapa de Joves Artistes del Maresme, destinat a promoure i donar a conèixer el talent dels joves artistes de la comarca.

El Consell Comarcal del Maresme ha volgut activar un nou espai, en aquest cas, destinat a donar a conèixer els artistes de la comarca perquè puguin promoure la seva activitat (música i cant, arts escèniques, arts plàstiques, arts visuals…). Tot amb el suport dels dinamitzadors i dels professionals de les àrees de joventut dels ajuntaments.

La iniciativa s’emmarca dins del Maresme en Mapes, que vol facilitar els joves del Maresme que trobin els diferents recursos adreçats a ells, per donar resposta a la demanda dels professionals de la comarca, de disposar informació actualitzada dels recursos del territori.

En aquest cas, s’ha incorporat el Mapa de Joves Artistes #MaresmeJove. Aquest consisteix a localitzar geogràficament els artistes de la comarca, amb l’objectiu que es puguin donar a conèixer i promoure’s a les diverses entitats maresmenques relacionades amb la seva disciplina, que moltes vegades els sol·liciten per dur a terme les seves programacions d’activitats.

Els i les artistes maresmenques que vulguin formar part d’aquest nou mapa, per donar a conèixer la seva feina, només hauran d’emplenar un formulari que es troba al web del Consell Comarcal. Per poder inscriure’s s’ha de tenir entre 16 i 35 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *