Els convergents de Calella voten per la creació d’un nou partit

El 77% de la militància de Convergència de Calella aposta per a la creació d’un nou partit, igual que un 80% dels simpatitzants que van votar al «Superdissabte» a la nostra ciutat. En total van ser 111 persones de Calella i Sant Pol els que van votar al local de Convergència de Calella al carrer Sant Antoni. Els resultats coincideixen amb els que s’han produït al conjunt del país.

El president de Convergència de Calella, Pere Puig, ha qualificat d’excepcional la militància. En total van votar 63 militants i 48 simpatitzants, una xifra que el satisfà. “Estem satisfets. La militància que va votar està per sobre del 55%, i els simpatitzants van respondre com no esperàvem que fos, i això ens demostra que el projecte de Convergència està viu i hi ha molta gent que hi creu“.

Pere Puig ha destacat també que els militants van fer molta difusió del «Superdissabte» i van anar a buscar i acompanyar als votants fins a les urnes. “La militància va tenir un comportament molt proactiu i van comunicar i assabentar a coneguts i gent que realment sabien que són simpatitzants nostres a que vinguessin a votar, els van portar, els van activar, i això és d’agraïr a la nostra gent”.

Pere Puig ha comentat que el percentatge de votants a la circumscripció de Calella-Sant Pol va ser molt superior a la circumscripció de Pineda-Palafolls, Santa Susanna-Malgrat, on hi podien votar mes de 50.000 persones.

El president de Convergència ha concretat que el procés de creació d’un nou partit estarà enllestit al juliol, i que es mantindran els actius bons de Convergència i en canvi es descartarà tot el que no ha estat bo i ha perjudicat la formació política. Serà després de les Eleccions estatals del 26 de juny. Precisament el «Superdissabte» va avalar la candidatura de Francesc Homs al Congrés, i el Consell Nacional i la direcció de Convergència va nomenar Miquel Calçada com a cap de llista al Senat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *