L’alcaldessa crida als infants i joves de Calella a dibuixar o escriure als avis de les residències

WhatsApp Image 2020-04-11 at 17.02.49 (1)

El Consistori fa una crida als infants i joves de Calella perquè facin un dibuix o escriguin una carta als avis i àvies de les residències de la nostra ciutat. L’objectiu és fer-los arribar ànims, ja que no poden rebre cap visita durant el temps de confinament ocasionat pel coronavirus. L’Ajuntament facilita el correu electrònic elsmesjovesambelsmesgrans@calella.cat per enviar els diferents dibuixos i escrits que se n’ocuparà de distribuir.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha signat un Ban dirigit als nens i nenes de Calella, així com als joves, per agrair el seu comportament durant el període de confinament, obeint les normes establertes per les autoritats, com la de quedar-se a casa, per evitar la propagació del Covid-19.

En el Ban també els demana que insisteixin als seus familiars a què continuïn quedant-se a casa i els aconsella que aprofitin el temps de confinament per a realitzar totes aquelles activitats que normalment no tenen temps de fer. També els anima a comunicar-se amb els familiars que la situació actual els impedeix veure.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat