L’Alguer aterra a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Aquest matí s’han obert les portes de la 39ena Fira de Calella i l’Alt Maresme i, com cada any, els escolars han estat els primers en descobrir el contingut de la mostra i els atractius que hi ha portat la ciutat convidada: l’Alguer. La inauguració oficial es farà a les cinc de la tarda i anirà a càrrec de l’alcaldessa de Calella i el Síndic de l’Alguer, Mario Conocci, a qui s’espera ocupi també un lloc destacat del balcó durant el pregó d’inici de la Festa Major. Apostant novament pel format fira-festival, l’escenari que s’ha instal·lat al Passeig Manuel Puigvert serà un dels punts més potents de la programació que s’ha previst per als pròxims dies. Hi pujaran artistes algueresos de renom i altres representants de l’escena musical dels Països Catalans. La voluntat és que la cultura tradicional dels diferents territoris entrin en contacte en el marc de la fira i es faci evident els vincles que els uneixen.

A l’escenari central de la fira, al passeig Manuel Puigvert, hi haurà les actuacions musicals de Yasmin Bradi, Davide Casu, Claudia Crabuzza i Pietro Ledda, i Borja Penalba i Mireia Vives. També s’han programat espectacles de dansa i actuacions per al públic infantil. Diumenge tindrà lloc el concert Mans manetes amb Marc Serats, Claudo Gabriel Sanna i Meritxell Gené, acompanyats de Lo Barber Àngel Maresca (18:30h). [Podeu consultar la programació clicant aquí].

El recinte firal compta enguany amb 134 expositors, dels quals 27 corresponen al monogràfic de l’Alguer, una trentena al sector d’entitats i altres 13 vinculats a l’artesania.

Pel que fa a la programació firal, diumenge 22 de setembre es farà el lliurament del concurs de dibuix que cada any s’organitza des de l’espai de la Ludoteca (12h). Foto-Film Calella entregarà els premis del Trofeu Rafel Carpinell de fotografies, d’entre les imatges seleccionades i que estaran exposades als plafons que instal·la Foto-Film Calella (18h). De la seva banda, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial farà el sorteig dels premis de la campanya Un mar de regals (20h). I el dilluns 23 de setembre, a l’estand del Consell Municipal de Solidaritat es farà el sorteig d’un lot de llibres infantils i d’una cistella amb productes de comerç just.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *