La tarda de divendres a la Fira de Calella

Aquesta tarda s’ha inaugurat la 39a Fira de Calella i l’Alt maresme i a partir d’aquí ja han començat les activitats a l’escenari Lo Teatrí, amb un taller de danses sardes a càrrec d’Angelo Pisanu i Guido Vercellino acompanyats d’una parella de ballarins sards, que han estat els encarregats de mostrar aquesta dansa ancestral.

A les 19.00 h, a l’escenari central de la Fira tindrà lloc el concert a càrrec de Yasmin Bradi, una veu algueresa amb molta força i tècnica vocal, acompanyada de tres músics com Dario Pinna al violí, Paolo Zuddas a les percussions, i Riccardo Pinna als teclats. Un espectacle on es combinen poemes i cançons de tradició algueresa, catalana i mallorquina. Un altre concert, és el que tindrà lloc a les 22.00 h, a l’escenari central de la Fira, a càrrec de Davide Casu, qui ens presentarà el seu nou repertori del seu nou disc en català ‘Costa oest a Llevant’ acompanyat de la banda de rock.

Durant la tarda es realitzaran diversos tallers. El taller infantil de fimo amb plastilina es farà a l’estand de la Ludoteca a les 19.00 h. En els estands de Robòtica ubicats a l’espai del monogràfic es farà el taller Minecraft dedicat a l’Alguer a càrrec de Clau-Tic a les 19.45 h. I també es farà el taller ‘explora el fons del mar de l’Alguer’ a l’estand de GOEDU a l’espai del monogràfic, a les 19.45 h.

D’altra banda durant tot el dia, els infants i joves de 6 a 12 anys podran participar en el Concurs de dibuix de la Fira de Calella i l’Alt Maresme a l’estand de la Ludoteca.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *