L’alpinista Òscar Cadiach, convidat de luxe al circuit inclusiu Sumant Capacitats

Foto: @OscarCadiach
Foto: @OscarCadiach

Aquest diumenge tindrà lloc el circuit inclusiu Sumant Capacitats, tres recorreguts amb diferents nivells de dificultat adaptats per persones amb discapacitats. El circuit comptarà amb un esportista d’elit, l’alpinista Òscar Cadiach, primer català que va fer el cim de l’Everest i que ha coronat els 14 vuit mils del planeta sense l’ajuda d’oxigen suplementari.

Així ho confirmava el tinent d’Alcaldia d’Esports, Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas.

“Finalment, pot venir l’Òscar i nosaltres encantats que un esportista d’elit torni a venir a casa nostra com han fet en altres ocasions. Per part seva, el dignifica com a persona que vulgui venir i estar a prop nostre en una causa tan noble i tan justa com és pensar en tots. La filosofia d’aquest projecte és que tothom pugui fer esport, cadascú amb la seva manera i amb les seves capacitats”

El circuit s’iniciarà a les deu del matí amb una marxa popular des del pont de fusta del Passeig de Garbí, que és punt de sortida i arribada dels tres recorreguts que transcorren pel litoral calellenc.

Aquest projecte s’ha pogut materialitzar gràcies a l’entesa entre el Govern Municipal i el grup local d’ERC, qui ha agraït en un comunicat el treball conjunt per fer realitat els circuits inclusius a la ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat