L’amistat entre ratolins i guineus és possible al CineXic de gener

Una lliçó d’esperança, cerca de l’amor i valentia. Aquesta és la proposta del CineXic d’aquest mes “Ratolins i guineus: una amistat d’un altre món” és una pel·lícula que busca acabar amb els prejudicis i superar el passat dolorós amb un clam a l’optimisme i a l’esperit de superació. Es projectarà a l’Auditori de Can Saleta el diumenge 28 a les 18 h.

L’amistat entre una guineu i un ratolí sembla impossible. Però no ho és al cel, on es troben la ratolina Valentina i la guineu Víctor després de tenir un accident. Al cel han perdut el seu instint natural, són molt amics i ho volen continuar sent un cop tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Serà la força de l’amistat suficientment potent per aconseguir el que sembla impossible?

Ratolins i guineus: una amistat d’un altre món” és una proposta de pel·lícula que busca acabar amb els prejudicis, superar un passat dolorós i va a la recerca de l’amor i de la valentia. És un film que arriba dfes de la República Txeca i es representarà aquest diumenge a l’auditori de Can Saleta a les 18 h. Està recomanada per infants a partir de 5 anys.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *