Pilarín Bayés assisteix aquesta tarda a la inauguració oficial de la plaça Vicenç Ferrer i del Carrer dels Contes

pilarin1

Les seves il·lustracions decoren els nous jocs de la cèntrica plaça i les banderoles col·locades al tram del carrer Jovara, entre la Riera Capaspre i Creus. Una festa infantil i familiar, amb xocolatada i animació, a partir de les 16.30h, complementarà l’estrena d’aquestes actuacions, una de les quals va ser l’escollida en el procés de Pressupostos Participatius del 2015.

Les il·lustracions de la ninotaire catalana Pilarín Bayés decoren el nou espai de jocs infantils que s’ha estrenat a la plaça Vicenç Ferrer. Recreen els populars contes de La Caputxeta Vermella i Els Tres Porquets. A més, s’ha cobert amb la silueta dels seus personatges el transformador que hi ha al sector.

La proposta per millorar l’estètica de la plaça, incorporant-hi elements infantils per reforçar-ne el caràcter familiar i alhora cultural, s’ha complementat amb la creació del Carrer dels Contes a Jovara. Va ser idea d’una de les veïnes del carrer, Mònica Pasqual, amb l’objectiu de revitalitzar-lo.

IMG_5302 IMG_5301

L’actuació ha consistit en la col·locació de banderoles a les jardineres alçades que hi ha al tram entre Riera Capaspre i Creus amb les il·lustracions que Pilarín Bayés ha fet especialment per a Calella. Així, tot passejant per Jovara, es poden seguir els relats infantils de El flautista d’Hamelin, La Rateta que escombrava l’escaleta, El soldadet de plom i Les set cabretes i el llop.

Amb motiu de la inauguració oficial dels dos espais, aquesta tarda se celebrarà una festa infantil i familiar, amb xocolatada i animació, a partir de les 16.30h. Pilarín Bayés assistirà a l’estrena, posposada respecte les dates inicialment previstes perquè coincidien amb període electoral.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *