L’Àrea d’Igualtat organitza una performance col·lectiva i participativa sobre la llibertat sexual

“Desig per(z)ones” és la instal·lació artística que es crearà aquest dijous a la Plaça de l’Església per reivindicar el dret a la llibertat sexual, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, el pròxim 28 de juny. Serà una peça col·lectiva i feta a partir dels missatges i reflexions que la gent hi vulgui deixar. És una iniciativa de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Calella, que recorda que la bandera del col·lectiu -la dels colors de l’arc de Sant Martí- es penjarà com sempre de la façana de l’Ajuntament Vell, el 28 de juny, i també que el Far s’il·luminarà de colors per constatar l’adhesió del municipi al moviment de defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals.

La regidora d’Igualtat en funcions, Cindy Rando, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella que enguany s’ha volgut ampliar la programació del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI amb aquesta acció artística.

Les encarregades de desenvolupar aquesta performace crearan cinc espais a través dels sentits, on es podrà expressar el que cadascú senti sobre la sexualitat (…) Hem de fer veure que hi ha maneres diferents d’estimar a la gent.

La regidora d’Igualtat en funcions ha animat a tots els calellencs i calellenques a participar d’aquesta acció col·lectiva, aquest dijous a la Plaça de l’Església (18.30h).

Serà el punt de partida a la programació que Calella prepara amb motiu del Dia de l’Orgull LGBTI, que inclou altres activitats.

El dimecres 19 hi haurà una hora del conte sobre la diversitat, a càrrec de Sílvia Serra, amb el llibre titulat “Famílies”. I el 28 de juny a la tarda, es farà una xerrada sobre el col·lectiu LGBTI a l’Àfrica, que anirà a càrrec de l’Associació de Dones Africanes del Maresme i la Comunitat Feminista.

La xerrada es farà al Pati de la Biblioteca (18.00h).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *