L’alcaldessa es reunirà divendres amb la directiva del CF Calella

Les graderies de la zona esportiva de La Muntanyeta, aquest matí

Ho va anunciar ahir al programa “La Banqueta” el president de l’entitat, Jordi Tubert, qui confia que la trobada marqui un punt d’inflexió en les relacions que han mantingut en els últims mesos amb els responsables municipals. Tot plegat, al fil de l’escrit públic del CF Calella en què es lamentava la dilació en el trasllat de les graderies de La Muntanyeta al Camp de Futbol de Mar. De fet, s’exposava que se’ls havia assegurat que estarien disponibles pel partit del centenari contra el Palamós. Això va provocar la resposta del tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, que a Ràdio Calella TV va negar la falta de comunicació que s’exposava des de l’entitat i va assegurar que el projecte avança al ritme que permet la burocràcia de l’administració. No obstant això, l’endemà, l’Ajuntament comunicava que els treballs s’iniciarien justament avui dimarts.

I això implica el desmuntatge de les graderies que hi ha a la Muntanyeta i la seva preparació per col·locar-les al Camp de Futbol de Mar, que és on s’entrenen i juguen els equips del CF Calella.

El president de l’entitat explicava ahir en una entrevista a La Banqueta que al matí se’ls havia convocat a una reunió amb l’alcaldessa, aquest divendres. Jordi Tubert espera que serveixi per resoldre la situació i recuperar les bones relacions amb l’Ajuntament.

“M’ha trucat la secretaria de l’alcaldessa per convocar-nos a una reunió divendres a la tarda, que espero que aclarim els temes que potser s’han confós (…) Nosaltres ens sentíem una mica menystinguts, sincerament, però si no és així i hi ha hagut un malentès, doncs refem les relacions perquè siguin més directes i més clares; és el que demano”, va assenyalar el president del CF Calella.

La directiva del CF Calella es va reunir anit per analitzar la carta que els va enviar l’alcaldessa, Montserrat Candini, i de la qual Tubert no en va voler donar detalls.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *