Laroussi defensa la seva feina com a assessor del Govern Municipal

Laroussi, a la dreta, durant l’acte de presentació de l’oficina que s’encarrega de coordinar
Laroussi, a la dreta, durant l’acte de presentació de l’oficina que s’encarrega de coordinar

Soufian Laroussi, el secretari d’Organització de l’agrupació local socialista, va deixar fa setmanes la seva feina com a assessor extern del Govern Municipal de Calella. Es va incorporar el 2019 i estava vinculat a l’àrea de transparència i bona governança. En una entrevista a La Ciutat, Laroussi ha defensat la seva feina davant les crítiques que va aixecar la seva contractació entre l’oposició.

Soufian Laroussi ha afirmat que durant la seva etapa com a assessor extern del Govern de Calella sí va reunir-se amb els partits de l’oposició.

Ha sigut una feina profitosa i he ajudat al Govern en les seves tasques diàries (…) Telemàticament ens hem reunit en diverses ocasions perquè s’han fet taules de treball en les quals jo també hi era present.

Laroussi ha agraït públicament les paraules que el líder del PSC de Calella, Josep Torres, va tenir cap a ell i cap a la regidora Cindy Rando, identificant-los com el present i futur del partit. Sobre el rol que tindrà a les municipals del 2023, l’actual secretari d’Organització ha dit l’agrupació local en tindrà la paraula. No obstant això, ha refermat la seva vocació de servei públic en l’àmbit municipal.

Serà el que l’assemblea decideixi. Sigui qui sigui, intentarem fer un projecte potent de ciutat, amb programes realistes i realitzables, mai hem fet propostes buides, i tornarem a apostar per un projecte i amb qui es mereix el PSC de Calella.

Laroussi, a més d’estar treballant al PSC a la Diputació de Barcelona, també s’encarrega de coordinar la nova oficina que el partit ha obert a Mataró per fer de pont entre la ciutadania i l’administració. Explica que és un punt d’acció política que posa el focus en el Consell Comarcal, la Diputació, el Parlament de Catalunya i el Congrés.

No només tenim a les parlamentàries sinó que també representació del Consell Comarcal o de la Diputació, amb els companys Ernest Suñé o Xesco Gomar (…) A vegades tenim la sensació que les institucions estan allunyades de la ciutadania, i l’oficina té per objectiu apropar-les.

L’oficina està ubicada físicament dins la seu del PSC del Maresme, a Mataró, i obre tots els dimecres a la tarda per atendre la ciutadania que vulgui traslladar queixes i demandes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat