El PSC demana que es concreti pressupostàriament el projecte del nou Sant Jaume

Romero s’ha reunit aquest matí amb representants del PSC de Calella
Romero s’ha reunit aquest matí amb representants del PSC de Calella

La portaveu del grup parlamentari socialista, Alícia Romero, s’ha reunit aquest matí amb els regidors i representants de l’agrupació local de Calella, en la primera visita al territori després de presentar la nova oficina parlamentària que s’ha creat per canalitzar les demandes i inquietuds dels municipis cap a la cambra catalana o al Congrés dels Diputats. Romero ha dit que vetllaran perquè el Govern de la Generalitat compleixi els seus compromisos amb el projecte del nou Sant Jaume.

El PSC mostra cert recel per com es va anunciar l’ampliació del centre hospitalari calellenc, just abans de les eleccions al Parlament de Catalunya. Llavors ja van dir que en farien un seguiment i exigirien que es compleixin els compromisos d’una vella demanda del territori i especialment de Calella. Aquest és un dels temes dels quals han parlat aquest matí la portaveu Alícia Romero i els membres de l’agrupació local socialista.

No ens agraden aquests anuncis en campanya electoral, són molt partidistes (…) Hi ha un cert compromís per part de la Generalitat però no podem deixar que s’adormi. S’està treballant amb el projecte però hem de veure que finalment es posin recursos en els pressupostos. Ara que esperem que el novembre entrin els pressupostos, estarem pendents que els compromisos es concretin.

Romero ha dit que esmenaran el projecte de pressupostos per al 2022 si no s’assignen partides econòmiques per dur a terme l’ampliació del centre hospitalari calellenc. També s’ha referit a la polèmica construcció del supermercat sobre el jaciment arqueològic del Roser. La portaveu socialista ha posat de relleu la voluntat del Govern Municipal de preservar el patrimoni històric i ha assegurat que és compatible amb les activitats econòmiques.

És important que ciutats com Calella, que són capital de l’Alt Maresme, puguin seguir mantenint-la. Això vol dir també capitalitat econòmica. Compatibilitzar aquests dos usos és el que l’Ajuntament vol fer i el que defensarem allà on faci falta.

En la reunió d’aquest matí, la número 2 de Salvador Illa, també ha pres nota de la inquietud dels socialistes calellencs per l’impacte de la supressió dels peatges en la mobilitat global a la comarca, i aquí a la ciutat, on s’hi ha projectat un nou ramal de l’autopista.

La mataronina Alícia Romero integra la nova oficina parlamentària del PSC del Maresme, juntament amb la també diputada Elena Díaz, la diputada al Congrés, Lídia Guinart, el diputat de la Diputació de Barcelona i primer secretari comarcal, Xesco Gomar, i el conseller comarcal Ernest Suñé.

Les diputades visitem el territori per conèixer les demandes que hi ha i llavors formalitzar-ho amb una pregunta que surti al Parlament o una proposta al Govern, per tenir resposta o que s’aprovi alguna iniciativa. Això és el que hem fet des del PSC amb temes de mobilitat, salut o educació del Maresme.

L’oficina està oberta també a tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca, que poden adreçar-s’hi via correu electrònic o per telèfon.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat