L’artista Dominica Sánchez exposa a Calella part de la seva obra escultòrica

Porta una llarga trajectòria d’exposicions, sobretot a París i als Estats Units, però poques vegades ha mostrar la seva obra al país. Dominica Sánchez ha aterrat a Calella amb una mostra del seu treball escultòric, on ha descobert les possibilitats de la tercera dimensió. Peces de ferro que manipula amb plecs i corbes, de volums imponents. L’exposició “Perfils d’ombra, escultures i dibuixos” es podrà visitar fins el 3 de setembre a l’Ajuntament Vell.

Una exposició comissariada per Josep Casamartina que mostra peces que Sánchez va realitzar al taller del mataroní Pere Casanovas.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, Dominica Sánchez ha explicat que el treball que s’exposa a Calella neix del procés evolutiu de la seva pròpia obra artística, iniciada amb el dibuix i la pintura.

“Bàsicament dibuixo. He pintat amb molta matèria i amb oli, i aquest és el resultat de l’evolució del treball de fa molts anys. El pas a l’escultura ha sigut un procés natural per donar volum al dibuix pla”, comenta.

Les seves obres, tant pictòriques com escultòriques, formen part d’importants col·leccions d’art d’arreu del món: Nova York, Mèxic, París o també Barcelona.

L’exposició instal·lada a Calella es podrà visitar fins el 3 de setembre, de dimarts a dissabte en horari de tarda, i els diumenges i festius d’11 del matí a dues de la tarda. Entrada gratuïta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *