L’ARTS d’Estiu tanca la vuitena edició superant els 20.000 espectadors

Actuació de la gira d'OT a l'escenari de l'ARTS d'Estiu al complex esportiu de Can Xaubet
Actuació de la gira d'OT a l'escenari de l'ARTS d'Estiu al complex esportiu de Can Xaubet

Els cantants d’OT, Juanes, Anatasia, Salvador Sobral, Chenoa o els Catarres i Buhos són alguns dels artistes que han actuat al festival pinedenc, que després de vuit edicions es consolida i destaca com una proposta potent i atractiva del calendari estiuenc català. El seu director artístic, Xevi Gómez, ha anunciat que treballen per traslladar-se a un nou espai que sigui definitiu i amb un aforament més gran que l’actual.

El festival ARTS d’Estiu deixarà l’espai de Can Fuster, a peu de la carretera NII, buscant un recinte municipal amb major capacitat. En això hi treballen la gent del Centre Cultural i Recreatiu i l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Obrim la vista a nous emplaçament. Fa un parell d’anys que sabem que l’espai Fuster és provisional i aquesta ha estat l’última edició que l’utilitzem. Treballem amb l’Ajuntament per trobar un espai municipal sense haver de recórrer altra vegada a Can Xaubet, que té unes dimensions molt interessants. Seria bo tenir un espai fixe més gran que el Fuster, amb capacitat per a 3.500 localitats a peu dret i amb grada.

El director artístic de l’ARTS d’Estiu ha valorat molt positivament la vuitena edició del festival que es va acomiadar a finals d’agost amb l’actuació de l’humorista David Guapo. Tot i alguns contratemps que van fer la guitza i que van obligar a suspendre, per primera vegada, un concert. Va ser l’inaugural de Pastora Soler. De tota l’edició en destaca el públic que van arrossegar els Catarres.

La idea del festival era seguir creixent en nombre d’espectacles i de públic. Més que contents amb els 20.000 espectadors (…) Una de les coses que m’ha agradat d’aquesta edició era, quan parlàvem de caps de cartells, ens dèien “ha vingut Anastasia!”, un altre destacava la Pasión Vega, o la Sara Baras; o a nivell català els Catarres i evidentment OT, que va portar-nos 10.000 persones. D’aquesta edició ens quedem amb petites coses de tots ells, però sí m’ha sorprès és l’experiència amb els Catarres: van fer un concert espectacular i el tipus de públic tan familiar amb nenes petits, adolescents i gent gran.

A banda de les actuacions musicals, el festival ha mantingut l’aposta pels espectacles d’humor.

A continuació pots recuperar l’entrevista a Xevi Gómez a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat