Els calellencs nascuts l’any 1943 celebraran diumenge el seu 75è aniversari

Un grup de veïns, entre els quals Francesc Montero, han organitzat una festa a la que hi han confirmat l’assistència, pel moment, una setantena de persones. Encara s’és a temps per apuntar-s’hi: el preu és de 40 euros i inclou el dinar i un obsequi de recordatori.

La idea és continuar amb les celebracions que el grup ha vingut fent des que van complir 60 anys. La trobada es farà aquest diumenge i el programa arrencarà a les onze del matí amb una missa a l’Església Parroquial, tal i com ha explicat Francesc Montero en una entrevista a l’Info Migdia.

Mossèn Cinto Busquet dirà la missa i el nostre grup llegirà l’Evangeli i les pregàries. Després anirem cap al Parc Dalmau, que també està d’aniversari i darrerament s’estan fent millores. Ho visitarem amb l’alcaldessa i el regidor Marc Buch, i crec que també donaran un petit obsequi als homenatjats.

El dinar es farà al restaurant del Passeig Manuel Puigvert i el preu és de 40 euros. Ja hi ha una setantena de persones apuntades però encara s’hi és a temps. Només cal trucar als telèfons dels representants grup organitzador de la trobada: 606 998 874 (Paco Montero), 690 381 733 (Magda), 93 766 02 98 (Rosa) i 666 763 417 (Toni).

Francesc Montero ha fet notar les absències que hi haurà a la festa de diumenge i ha tingut un record per a elles. Amb tot, espera que la iniciativa suposi una injecció d’energia, vitalitat i il·lusió per a tots els assistents.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Francesc Montero.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *