L’Arxiu Municipal obre sala de consultes

Imatge: Ajuntament de Calella

El Museu Arxiu Municipal de Calella estrena sala de consultes oberta al públic que estarà al servei dels usuaris de l’Arxiu Municipal. Té accés des del carrer Francesc Bartrina i les consultes s’han de sol·licitar per mitjà de cita prèvia a través del correu electrònic arxiumunicipal@calella.ca o bé al 937663030.

L’Arxiu Municipal de Calella, on hi ha documentada la història de la ciutat, estrena una sala de consultes oberta al públic que té la finalitat de donar suport i assessorament als seus usuaris. La reforma ha tingut un cost de 178.750,38 €, subvencionades, en part, per la Diputació de Barcelona. En les obres també s’han remodelat els dipòsits compactes on s’emmagatzemen els fons documentals, bibliogràfics i hemerogràfics. A més, s’ha habilitat l’accés directe des del carrer Francesc Bartrina i adequat els espais i fet més accessibles.

El darrer ple municipal va aprovar un nou reglament regulador de l’Arxiu Municipal de Calella, en què es distingia l’arxiu municipal i històric. Les consultes a l’Arxiu Municipal s’han de concertar a través del correu electrònic arxiumunicipal@calella.cat o bé al telèfon 937663030. Són gratuïtes i lliures en format telemàtic o presencial.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *