En 3, 2, 1… el Nadal arriba a Calella!

Tot a punt perquè aquest tarda es premi el botó que encendrà l’ellumenat que marca l’inici de les festes del Nadal a Calella. Una de les encarregades serà l’Estela, la fada que acompanyarà els nens i nenes en les activitats que hi ha previstes des d’avui i fins passat Reis. La programació presenta moltes novetats, que el tinent d’Alcaldia de Cultura, Josep Grima, ha comentat en una entrevista a LA CIUTAT.

A l’encesa de l’enllumenat de Nadal, avui des de la Plaça de l’Ajuntament (18h), li seguirà un correllum pels carrers del casc històric.

És un espectacle amb música i torxes, llums a les façanes i fum, que crearan unes sensacions molt xules. Farem una petita cercavila pel barri de Pequín, per tornar després a la plaça de l’Ajuntament.

La il·luminació s’escamparà pels carrers comercials i guarnirà edificis emblemàtics, incloent les entrades de Calella, també la rotonda dels Apartaments Codina, que és novetat.

I a partir d’avui, un no parar d’activitats descentralitzades perquè ningú es quedi a casa, ni les famílies ni els compradors.

Tots els dies hi ha activitats. Tots els dies d’aquest mes llarg hi haurà activitats a Calella, és impossible quedar-se només amb alguna. Hi haurà visita de personatges, la batucada, les cercaviles, la Quina de Nadal de la UEHC o la Fira de Nadal, que també es reformula.

Podeu consultar el programa A CALELLA, UN NADAL AL CUB, clicant aquí.

La programació nadalenca s’ha ideat amb el triple objectiu d’apuntalar Calella com a ciutat de solidaritat, de cultura i de comerç. Es busca una ciutat viva i dinàmica, i d’aquí l’aposta pel campament reial inclusiu que s’instal·larà el 2 de gener al Parc Dalmau, on hi haurà una fira i una ludoteca, i un espai d’espectacles per a la mainada.

Serà un campament reial inclusiu. Per l’accés fins a l’espai on hi haurà els patges reials comptarà amb un servei de transport gratuït amb vehicle adaptat, cada dia de 17 a 18h per a persones amb mobilitat reduïda. A més, com que quedarà a la part alta, hi haurà transport gratuït amb Carrilet, cada dia de 18 a 20h, amb sortides des de l’Oficina de Turisme, l’estació de Renfe, Rierany dels Frares i els Apartaments Codina.

Des del campament reial, el 5 de gener, sortirà la cavalcada que seguirà un recorregut diferent al dels últims anys. L’Ajuntament ha rebut la sol·licitud de 160 persones per fer de voluntaris i col·laborar amb l’organització del campament reial i la cavalcada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *