L’asfaltat de la plaça de Renfe obliga a obrir al trànsit el carrer Jovara

El carrer Sagnier i l’Anselm Clavé, entre Amadeu i Indústria, han sigut els primers on s’ha fet la campanya d’asfaltat de carrers previst per aquest any 2019. Amb motiu d’això, aquests trams s’han tallat al trànsit i des d’ahir, i de forma temporal, es pot circular durant tot el dia pel carrer Jovara. Els treballs també han obligat a traslladar la parada de taxis al carrer Jovara.

La Policia Local de Calella ha informat que tant bon punt finalitzin els treballs i es reobrin els carrers on s’està actuant, el carrer Jovara tornarà a estar tancat a partir de les sis de la tarda i fins les 7 del matí.

La campanya d’asfaltats contempla l’actuació en 13 àrees de Calella. Estan previstos en diferents trams d’Anselm Clavé, el lateral de Sant Jaume entre Valldebanador i Vallderoure, carrer de Mar, Turisme, Diputació, Indústria i Jovara, entre Sant Isisdre i Escoles Pies. Els treballs consisteixen en renovar algunes bases de formigó i l’asfaltat superficial.

En l’últim exercici del 2018, i segons dades de l’Ajuntament de Calella, es van asfaltar 6.215 metres quadrats de carrers, amb una inversió de 202.209,11 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *