L’asfaltat de la plaça de Renfe obliga a obrir al trànsit el carrer Jovara

El carrer Sagnier i l’Anselm Clavé, entre Amadeu i Indústria, han sigut els primers on s’ha fet la campanya d’asfaltat de carrers previst per aquest any 2019. Amb motiu d’això, aquests trams s’han tallat al trànsit i des d’ahir, i de forma temporal, es pot circular durant tot el dia pel carrer Jovara. Els treballs també han obligat a traslladar la parada de taxis al carrer Jovara.

La Policia Local de Calella ha informat que tant bon punt finalitzin els treballs i es reobrin els carrers on s’està actuant, el carrer Jovara tornarà a estar tancat a partir de les sis de la tarda i fins les 7 del matí.

La campanya d’asfaltats contempla l’actuació en 13 àrees de Calella. Estan previstos en diferents trams d’Anselm Clavé, el lateral de Sant Jaume entre Valldebanador i Vallderoure, carrer de Mar, Turisme, Diputació, Indústria i Jovara, entre Sant Isisdre i Escoles Pies. Els treballs consisteixen en renovar algunes bases de formigó i l’asfaltat superficial.

En l’últim exercici del 2018, i segons dades de l’Ajuntament de Calella, es van asfaltar 6.215 metres quadrats de carrers, amb una inversió de 202.209,11 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.