EL DEBAT, a Ràdio Calella TV

debat

Set alcaldables participaran aquest dissabte 20 de maig a l’especial EL DEBAT que organitza Ràdio Calella TV i tindrà lloc a la Sala Mozart, obert al públic i retransmès en directe pels canals habituals. L’empresa municipal de comunicació dona l’oportunitat a les candidates i candidats a l’alcaldia d’explicar a la ciutadania quines són les seves propostes de present i de futur.

El debat electoral comptarà amb la participació de Xavier Ponsdomènech, cap de llista d’Esquerra; Sebastián Tejada, de Calella en Comú Podem; Marc Buch, de Junts Calella; Enric Gómez, d’Estimem Calella; Cindy Rando, del PSC; Albert Comas, de la CUP; i Celine Coronil, del PP. L’alcaldable del partit d’extrema VOX ha comunicat que no hi assistirà.

El debat tindrà lloc a la Sala Mozart, mantenint el format i la mecànica que es va seguir a les últimes municipals de Calella. Hi haurà blocs específics perquè cadascuna de les candidates i candidats puguin exposar els seus programes per a la ciutat, amb temàtiques concretes sobre societat i economia. Al final, disposaran d’1 minut per demanar el vot i llançar el seu darrer missatge a l’electorat.

L’espai s’obrirà al públic a les 18.30h. Es podrà seguir també per la retransmissió en directe que farà Ràdio Calella TV, a partir de les 19h, per ràdio (107.9FM) i web (radiocalellatv.cat) i les xarxes socials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *