L’assemblea territorial de la CUP es reuneix a Calella per prendre posició

img_20151227224300-112142

L’assemblea territorial de la CUP del Maresme-Barcelonès Nord ha estat convocada per aquesta tarda a Calella per debatre sobre la investidura d’Artur Mas. La posició que en resulti es traslladarà a la reunió decisiva del consell polític i del grup d’acció parlamentària, i a la qual la comarca hi tindrà cinc representants delegats.

Uns 150 militans amb dret a vot han estat convocats aquesta tarda a l’assemblea territorial plenària de la CUP del Maresme-Barcelonès Nord, que tindrà lloc a Calella, on es consensuarà el posicionament de la comarca que es traslladarà a la decisiva reunió de diumenge sobre la investidura d’Artur Mas. La territorial maresmenca hi enviarà cinc representants delegats.

La trobada es farà a la Sala Mozart a partir de les 18.00h, sense hora de finalització, segons han apuntat fonts del partit a Ràdio Calella TV.

Aquesta trobada ve precedida per l’assemblea local de la CUP de Calella, que va celebrar-se dilluns a la tarda. Amb elles, el partit pretén obrir el debat sobre l’escenari polític actual i prendre una posició que, segons afirmen, sigui el màxim de representativa.

 

La fórmula de decisió

Les 13 assemblees territorials de la CUP tenen sobre la taula les dues opcions plantejades pel secretariat nacional per desblocar l’empat tècnic al que es va arribar en l’assemblea nacional de diumenge passat a Sabadell.

La primera seria traslladar el resultat de la votació de l’assemblea nacional al ple d’investidura ja sigui amb l’abstenció dels deu diputats de la CUP o donant 5 vots a favor i 5 en contra. En els dos casos, Mas no obtindria els vots necessaris per ser president.

La segona possibilitat és facilitar la investidura en segona volta, per majoria simple, fent que dos dels deu diputats votéssin a favor de la seva candidatura.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *