L’Associació de Teatre Solidari de Calella fa aquesta nit la preestrena del musical “Jesucrist Superstar”

Assaig del musical "Jesucrist Superstar"

Aquesta nit es farà la primera de les tres funcions de l’òpera rock “Jesucrist Superstar” a càrrec de l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc), que destinarà els beneficis de les representacions de dissabte i diumenge a causes solidàries: dissabte per a La Marató i diumenge per a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella i l’Associació Catalana de Malalties Metabòliques. Encara es poden trobar entrades per aquesta nit, i les funcions de dissabte (22.00h) i diumenge (19.00h), al preu de 10 euros. S’ha habilitat una fila zero per a les representacions solidàries del cap de setmana.

La directora del musical, Judith Vilella, ha assegurat que mai a Calella s’ha vist una obra com la que es posarà en escena aquesta nit a la Sala Mozart, en la primera de les tres funcions previstes. Tant per la qualitat artística de la seixantena de persones que hi participen com pel muntatge i l’apartat tècnic de la producció feta per l’Associació de Teatre Solidari de Calella.

“L’evolució dels intèrprets ha sigut impressionant. Molts d’ells no han pujat mai a l’escenari i menys per cantar i interpretar que és el que requereix un musical; però hi ha gent que ha crescut moltíssim i ja se’ls pot tracatar d’actors”, ha assegurat Vilella en declaracions a Ràdio Calella TV.

L’associació teatral calellenca ha fet una adaptació al català de l’obra original del prestigiós compositor Andrew Lloyd-Webber que narra la darrera setmana de vida de Jesús, segons l’evangeli de Sant Joan: començant per la seva arribada i la dels deixebles a Jerusalem, i acabant en la Crucifixió.

El jove actor calellenc Pau Noheras és qui la protagonitza, en una contribució a l’obra que Vilella posa de relleu. “Té uns dots artísics innates, i a més ha donat moltíssim a l’espectalce per la feina impressionant que ha fet quant a la part tècnica perquè tenim unes projeccions que animen l’obra i que ha dissenyat ell”, ha indicat.

Queden les últimes entrades a la venda per a les funcions d’aquesta nit i la de diumenge (19.00h), al preu de 10 euros. L’aforament està pràcticament complet per la representació a benefici de La Marató de dissabte (22.00h), per la qual s’ha habilitat una fila zero.

A l’entrada de la Sala Mozart, els membres de l’Associació de Teatre Solidari de Calella posaran a la venda productes de marxandatge del musical Jesucrist Superstar. El llibret de l’obra, un CD amb les cançons i samarretes commemoratives.

“Tots els actors vam anar a l’estudi de gravació i a partir d’avui el CD estarà a la venda, juntament amb el llibret de les lletres de l’obra, que inclou una presentació per part de la direcció i informació sobre el musical, animat per fotografies d’assajos. Són 3 euros el cedé i 2 euros la revista. I també hem fet unes samarretes dissenyades per Joan Vilella, que costen 10 euros, amb el logotip del musical i de l’associació”, ha explicat la directora del musical.

Aquesta és la segona obra que produeix l’Associació de Teatre Solidari de Calella, que es va estrenar amb èxit l’any passat amb el musical Boscos Endins.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.