L’ATC demana que la taxa turística s’inverteixi en dinamitzar la platja

PLATJA CALELLA ok 20230313

Sònia Hernández, presidenta de l’ATC, ha demanat a l’Ajuntament de Calella que es destinin els ingressos per la taxa turística a reforçar la dinamització de la platja amb més serveis i activitats. Segons dades de l’Agència Tributària de Catalunya, l’any passat es van recaptar un total de 699.382 euros, la meitat dels quals es transfereixen a l’administració municipal perquè financiï les polítiques de promoció turística.

En una entrevista a La Ciutat, la presidenta de l’Associació Turística de Calella ha assenyalat la necessitat de donar més dinamisme i fer més atractiva la zona del litoral, on aquest estiu no s’hi podran realitzar algunes de les seves activitats.

M’agradaria, si hagues de fer la carta als reis amb la recaptació de la taxa turística és que la platja li donin una empenta. L’enjardinin una mica, li posin alguna atracció per als infants, més naturalitzada… Moltes de les activitats que fem amb l’ATC per dinamitzar la platja aquest any no les podrem fer per les restriccions de sequera, per tant, busquem noves solucions.

En la seva “carta als Reis”, l’ATC planteja destinar els ingressos de la taxa turística a millorar la senyalització de les bosses d’aparcament amb informació actualitzada al moment sobre les places disponibles. Diu que caldrà ampliar l’oferta actual – que s’ha ampliat amb els aparcaments perifèrics de la Riera Capaspre i Corominas – per la tendència creixent a viatjar amb transport privat.

Volem que s’aposti per l’aparcament intel·ligent. Significa que quan entris per la ciutat, per qualsevol dels dos cantonts es puguis trobar amb senyalització intel·ligent que t’indiqui on estan les bosses d’aparcament i si hi ha places disponibles. Hem d’anar cap aquí.

La presidenta de l’ATC emplaça a les formacions polítiques que es presentaran a les municipals a plantejar solucions de futur per a l’aparcament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *