L’Atsoc entrega els xecs solidaris del musical “La Bella i la Bèstia”

ATSOC 20230313

Les representacions de “La Bella i la Bèstia” van permetre recaptar 30.000 euros que l’Atsoc ha acabat de repartir aquest passat cap de setmana. El gran gruix va destinar-se a la bossa de Calella x La Marató (22.000 euros), i els 8.000 restants s’han repartit entre l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i la Fundació Hàbitat Solidari. Aprofitant la celebració de l’assemblea general de socis i sòcies, el grup teatral ha fet l’entrega oficial dels xecs als responsables de les dues entitats.

Carles Narcís, vicepresident i portaveu de l’Atsoc, ha explicat que l’aportació feta servirà per donar un petit impuls als grans i importants projectes socials que duen a terme tant l’AVAH com la Fundació Hàbitat Solidari. Ahir diumenge es va citar als seus màxims responsables, Josep Puig i Jordi Sitjà, per fer-los entrega d’un xec de 4.000 euros.

Nosaltres som molt petits al seu costat, perquè fan una feina impressionant. Evidentment estan súper agraïts perquè els donem un cop de mà, perquè els seus pressupostos són brutals començant de zero, pràcticament. Qualsevol aportació que reben és benvinguda. I nosaltres agraïts amb ells per la seva feina.

L’assemblea general de socis i sòcies de l’Atsoc va servir per aprovar per unanimitat la memòria d’activitats i econòmica del 2022 i per presentar els projectes que es volen tirar endavant aquest any. La intenció és presentar noves propostes que vinguin a reforçar el caràcter social del grup teatral.

Tenim ganes de fer més coses, i no només a nivell artístic. Tenim projectes entre mans, que estan en fase embrionària, però durant aquest any durem a terme diferents accions perquè volem que l’Atsoc creixi a nivell artístic com social.

L’Atsoc té previst anunciar el títol del musical del 2023 al llarg d’aquesta setmana. “Serà sorprenent”, és l’únic que n’ha volgut avançar Carles Narcís.

A nivell organitzatiu, petits canvis a la junta del grup teatral calellenc. Sandra Díaz ha deixat una de les vocalies, que passa a mans de Santi Basart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *