JxCat ataca Esquerra per desatendre les seves esmenes al pressupost català

GRIMA 20230313

El pressupost de la Generalitat de Catalunya per aquest 2023 no recull les quatre partides que Junts per Catalunya havia demanat per a Calella. En total, 1,2 milions d’euros que el partit defensava per als projectes de cobriment de la Riera Capaspre, la museïtzació de les ruïnes romanes del Roser i la instal·lació d’energies renovables a la Fàbrica Llobet-Guri i a la piscina municipal. L’acord entre el Govern d’Esquerra amb PSC i els comuns deixava al Junts fora de l’equació i així es va certificar divendres al matí al Parlament de Catalunya. Al cap d’unes hores, el portaveu de l’agrupació local, Josep Grima, llançava un vídeo a xarxes en què acusava als republicans de dir “no” a Calella.

Segons el portaveu de Junts per Catalunya de Calella, Josep Grima, Esquerra ha prioritzat l’estratègia de partit per acabar donant l’esquena al que considera són projectes prioritaris per a Calella.

Lamentablement no podem dir que ens hagi sorprès. Tenien tot el nostre suport, però van anunciar el seu vot contrari des del primer moment. Actituds com aquesta són les que demostren les prioritats de cadascú: Esquerra ha prioritzat a disciplina de partits, Junts ha prioritzat Calella i així ho seguirem fent per aconseguir la Calella que volem.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *