L’Atsoc anima a presentar-se al càsting per la seva nova obra de teatre

El descobriment de la Irena

L’Associació de Teatre Solidari de Calella ha organitzat un càsting buscar actors per la seva nova obra musical “El descobriment de la Irena”. Serà aquest diumenge a les 9:00 h a l’escola de dansa de la Fàbrica Llobet-Guri.

El president de l’Atsoc, Ramon de Calasanz, ha explicat que busquen sobretot a nens i joves.

Busquem nens fins a 14 anys i joves i adults de 15 cap amunt. En principi, qualsevol persona que es vulgui presentar es pot presentar, però ens centrem més en nens i joves. És també per papers principals, però preferim que la gent treballi en grup per veure com tothom es relaciona amb tothom i, a partir d’aquí, fem la selecció.

Com a novetat, enguany s’estrenaran dues obres de l’Atsoc per recaptar fons per La Marató de TV3.

Aquesta obra volem que sigui un dels dos musicals de La Marató. Són dues obres amb dos conceptes diferents. Dr Jekyll & Mr Hyde, que és una obra més per adults i El descobriment de la Irena que és una obra més familiar, més d’estil com en Dannie de l’any passat.

“El descobriment de la Irena” és una obra de producció pròpia de l’Atsoc. Per això, Calasanz ha afirmat que no tenen en ment un nombre tancat d’actors, sinó que poden modificar i adaptar el guió.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president de l’Atsoc, Ramon de Calasanz.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat